clinica stomatologica în Giurgiu

Anxietatea pacienților la medicul dentist

[ad_1]

Anxietatea oamenilor atunci când trebuie să meargă la medicul dentist este o problemă comună în societatea modernă.

Deşi medicina dentară a evoluat semnificativ în ultimul secol, multe persoane continuă să fie îngrozite de ideea de a se aşeza în scaunul dentistului.

Există mai multe motive pentru care oamenii pot simţi anxietate înainte de a merge la medicul dentist. Unul dintre cele mai frecvente motive este teama de durere. Chiar dacă procedurile moderne de tratament dentar sunt foarte eficiente şi nu sunt atât de dureroase pe cât erau în trecut, mulţi oameni continuă să fie îngrijoraţi că vor suferi dureri puternice în timpul tratamentului.

Alţi oameni pot simţi anxietate înainte de a merge la medicul dentist din cauza gândurilor negative pe care le au despre medici şi spitale în general.

Aceste gânduri pot fi rezultatul unor experienţe negative din trecut sau pot fi influenţate de poveştile pe care le aud de la alţi oameni. Indiferent de cauza lor, aceste prejudecăți pot face ca persoana să se simtă extrem de îngrijorată înainte de a merge la medicul dentist.

Anxietatea legată de medicul dentist poate avea un impact negativ asupra sănătăţii orale şi generale a unei persoane. Dacă o persoană evită să meargă la medicul dentist din cauza anxietăţii, aceasta poate duce la probleme dentare mai grave, care pot necesita tratament mai invaziv şi mai costisitor. De asemenea, anxietatea poate avea un impact negativ asupra calităţii vieţii persoanei, limitându-i capacitatea de a mânca şi de a vorbi normal.

Pentru a înfrânge anxietatea legată de medicul dentist, este important ca persoanele care suferă de această problemă să înveţe să gestioneze emoţiile lor în mod eficient. Acest lucru poate include tehnici de respiraţie profundă şi relaxare.

Nu trebuie sa vă temeți, nu sunteți singur(ă)!

Dacă nu ați mai fost la dentist de luni sau chiar ani, nu trebuie să vă rușinați că vă vom judeca.
Este privilegiul nostru profesional să avem grijă de sănătatea dumneavoastră și să vă ajutăm să vă bucurați de o îngrijire dentară corectă.
Sunt mulți oameni pentru care trec ani de zile fără să consulte un medic stomatolog din cauza fricii sau din cauza unui stil de viață ocupat sau a faptului că nu reușesc să găsească un medic cu care să aibă o relație bună.

Noi, echipa doctorului Aristide vă stăm cu drag, la dispoziție.
Sperăm că aveți o zi minunată!

Pentru programari vă stăm cu drag la dispoziție, de luni până sâmbătă, de la 8.00 la 20.00, la telefoanele:

phone22


Telefon: +40722463368

Telefon: +40735498977

Telefon: +40314212847

 Email

Website: www.draristide.ro


Adblock test (Why?)

[ad_2]

Source link