clinica stomatologica în Giurgiu

Beneficiar

Beneficiar

SC ARISDENT SRL este o firma romaneasca, cu capital privat, avand ca obiect de activitate „Activitati de asistenta stomatologica”, conform codului CAEN 8623. Compania s-a infiintat la 23.03.2004, avand 2 angajati, iar ca dotari un singur unit dentar.
Incepand cu anul 2008 compania s-a dezvoltat ajungand de la 2 la 5 angajati si o cifra de afaceri dubla fata de anul precedent. Pierderea inregistrata in 2008 este datorata cresterii activelor imobilizate de aproape trei ori.
In anul 2009 numarul angajatilor a ajuns la 6 si a inregistrat o noua dubare a cifrei de afaceri fata de anul precedent. In prezent SC ARISDENT SRL are 8 angajati, dintre care: 5 medici, 2 asistente si 1 registrator medical (vezi organigrama).

 

icon Scurta prezentare

 

ARISDENT a fost infiintata in anul 2004, avand de atunci ca obiect de activitate asistenta stomatologica. Initial, a avut doar 2 angajati si 1 singur unit dentar (respectiv scaunul si echipamentele necesare). In 2008, s-a mutat, tot in orasul Giurgiu, intr-un spatiu modern si mai mare. Aceasta a dus la cresterea activitatii si implicit a numarului de angajati, respectiv de la 2 la 5. La decembrie 2009, firma avea 6 angajati si o cifra de afaceri de peste 200.000 Lei.

 

icon Viziune, misiune, strategie

 

Viziunea SC ARISDENT SRL consta in adaptarea permanenta la cererea pietei, la noile tehnologii aparute si dezvoltarea de relatii de tipul “castigator-castigator”.
Misiune SC ARISDENT SRL: oferirea de servicii de asistenta stomatologica superioare folosind noile tehnologii si respectand principiile dezvoltarii durabile, ale eficientei energetice, protectiei mediului si sanatatii umane.
Strategie SC ARISDENT SRL este una de consolidare a pozitiei firmei pe piata serviciilor de asistenta stomatologica din Giurgiu si a imaginii acesteia ca fiind una dintre principalii furnizori de pe piata locala si una dintre optiunile clientilor care practica turismul dentar.